Vi använder cookies så att vi kan göra din upplevelse här hos oss på Lexsign ännu bättre. Vi använder detta endast för att analysera webbtrafik och ej för annonser.

Om Lexsign

Vi har funnits på marknaden i mer än fyrtio år och vi har en överlägsen erfarenhet inom vägvisning, rådgivning och att arbeta med olika skyltsystem.

Vi erbjuder produkter i världsklass till rimliga priser. Vårt mål är att bli en effektiv partner genom att erbjuda vår specialistkompetens för att komma fram till lösningar som är både praktiska och kostnadseffektiva. Vi på Lexsign gör vårt bästa för att ta hand om vårt varumärke och är övertygade om att våra produkter och tjänster hjälper våra uppdragsgivare att i sin tur ta väl hand om sina varumärken.

Kunnig, kompetent, pålitlig och snabbhet är kärnvärden hos oss. De inspirerar vårt beteende, hur vi presenterar oss och hur vi gör affärer. De definierar också vad det betyder för oss och vad du kan förvänta dig och förhoppningsvis uppleva när vi samarbetar.

Modulex

Lex Sign AB (tidigare Modulex AB) grundades 1964 av Lego Gruppen. Vi är en del av det internationella Modulex Partner organisationen och finns representerade i fler än 40 länder runt om i världen. Modulex A/S är världens ledande producent av arkitektoniska skyltsystem för inom- och utomhusbruk.

Vårt och alla distributörers mål är att vara en effektiv partner genom att erbjuda vår specialistkunskap, fasta priser, långsiktig tillgång till produkter och specialister inom vägvisning och projektledning.

Miljö

Vi på Lexsign bryr oss om miljön och strävar ständigt efter att minska vår miljöpåverkan både i det stora och i vår vardag. Vår omsorg återspeglas i varje steg i produkternas livscykel från design till återvinning.

Våra produkter är utvecklade för lång hållbarhet och för att enkelt kunna återanvändas och källsorteras när den tiden kommer. Vi genomför stränga kontroller och begränsar användning av giftiga kemikalier och vattenförbrukningen i våra produktionsprocesser.

Kvalité

Kvaliteten på skyltarna och den omsorg som ligger bakom bidrar positivt till varumärket och sänder positiva budskap till både anställda och kunder. Därför är produktens kvalité oerhört viktig både i ett långt och i ett kort perspektiv.

Vi lämnar två års garanti för tillverknings- och funktionsfel och strävar ständigt efter att förbättra den tekniska prestandan på alla våra produkter. Vi överger inte våra uppdragsgivare och kunder när installationen är färdig.

Vi tillhandahåller beprövade system för återbeställningar och försäkrar oss om att våra kunder kan använda det. Alla produkter ur vårt Modulex sortiment är tillverkade i enlighet med ISO 9001 standard.

Erfarenhet

Vi har träffat många människor sedan vi startade vår verksamhet för mer än 40 år sedan. Vi har samlat på oss en stor erfarenhet av hur människor samverkar med sin omgivning och hur man tillhandahåller väl integrerade skyltsystem och vi fortsätter att utvecklas.

Ramavtal

För att kunna erbjuda bästa möjliga service och utveckla långsiktiga relationer med kunder och uppdragsgivare har vi möjlighet att teckna ramavtal.

Några av fördelarna med att teckna ett ramavtal med Lexsign är fasta priser, långsiktig tillgång till produkter och specialister inom vägvisning och projektledning.

Vill du veta mer om ramavtal? Kontakta oss så berättar vi mera.