Vi använder cookies så att vi kan göra din upplevelse här hos oss på Lexsign ännu bättre. Vi använder detta endast för att analysera webbtrafik och ej för annonser.

Rådgivning

Det är inte bara skyltar och informationssystem som ger en besökare ett intryck av verksamheten och de värden som varumärket skall spegla.

Allt ifrån bemötande och klädsel på medarbetare till byggnadernas utseende och inredning är viktiga delar som alla måste vara en del i varumärket. Det spelar ingen roll om du ser till att skyltningen är perfekt om kunden eller besökaren samtidigt möts av en påkörd gatulykta eller ett trasigt handtag på entrédörren. Det finns en mängd exempel på saker som gör att om detaljerna är fel så blir också helheten fel.

Vår långa erfarenhet inom skyltdesign och vägvisning har också gett oss en rejäl dos av kunskap kring vad som är viktigt att tänka på när du vill vara säker på att ditt varumärke och din image lever upp till de värden som du vill att dina kunder ska uppfatta. Denna erfarenhet kan vi på samma sätt som när vi analyserar, kartlägger och strukturerar en vägvisningsproblematik också använda på andra saker än skyltar, så att du skapar ett intryck som verkligen visar det du vill visa av din verksamhet.

Kontakta oss