Vi använder cookies så att vi kan göra din upplevelse här hos oss på Lexsign ännu bättre. Vi använder detta endast för att analysera webbtrafik och ej för annonser.

Skyltar för Hotell & Konferens

Ett väl fungerande vägvisningssystem ger kunderna trygghet och gör dem i förlängningen till både nöjda och återkommande gäster.

På hotell och konferensanläggningar gäller det att utnyttja lokalerna effektivt, samtidigt som det naturligtvis i första hand handlar om att de företag och grupper som har bokat får mest valuta för pengarna genom att ingen tid går till spillo utan att konferenstiden kan utnyttjas maximalt.

Courtyard by Marriott

Till konferensdelen på Marriott by Courtyards beläget på Kungsholmen i Stockholm har vi levererat och installerat digitala informationsskyltar.

Skyltarna i storlek från 15” till 42” är monterade utanför respektive konferensrum och på utvalda platser i konferensområdet. Förutom att visa vilka konferenser som äger rum i respektive lokal, så hänvisa också mötesdeltagarna till rätt konferensrum.

När det inte pågår någon konferensverksamhet så används några av de större skärmarna till allmän information om hotellet och dess aktiviteter.

Radisson SAS Scandinavia

Till hotellen i Stockholms centrum och till hotellet vid Arlanda flygplats har vi levererat digitala skärmar som används för att informera och vägleda konferensgäster.

En digital välkomstskärm vägleder här konferensgäster till rätt våning och till rätt konferensrum på ett smidigt och effektivt sätt.